JM Dating - шаблон joomla Скрипты

Ouders:

Bij gastouderopvang staan uw wensen centraal, u kiest die gastouder die bij uw wensen past omdat uw kinderen uw grootste bezit zijn.  Uw kinderen worden in een knusse en huiselijke omgeving opgevangen in kleine groepjes.

Een gastouder kan iemand zijn die u al kent, zoals oma of buurvrouw of iemand die wij voor u zoeken.

Alle gastouders bij GOB D-Janina Nederland zijn professionele gastouders en voldoen aan de kwaliteitseisen die gesteld zijn in de wet kinderopvang.

De vraagouder kan zich aanmelden door het inschrijfformulier op te sturen. De bemiddelingsmedewerkster komt op huisbezoek om alle wensen en verwachtingen ten aanzien van een gastouder te bespreken. Door uitgebreide gesprekken te voeren kan de juiste match gemaakt worden tussen gastouder en vraagouder.

De bemiddelingsmedewerkster legt huisbezoeken af en houdt intakegesprekken bij de vraagouder(s) en gastouders. Zij zorgt dat de juiste personen bij elkaar komen. De bemiddelingsmedewerkster draagt zorg voor begeleiding en de deskundigheidsbevordering van de gastouder en houdt toezicht op de kwaliteit van de opvang.


Voortraject

Het vinden van een geschikte gastouder kan als volgt te werk gaan.

GOB D-Janina Nederland kan na een kennismakingsgesprek met u op zoek gaan naar een geschikte gastouder(s). We maken een profiel aan waarna na we een kennismaking kunnen laten plaats vinden tussen de vraagouder(s) en gastouder. Als u en de gastouder er een goed gevoel bij hebben kan er een koppelingsgesprek plaats vinden. Hier worden dan duidelijke afspraken gemaakt en kan de opvang van start gaan.

Ook kan het zijn dat u al een gastouder heeft gevonden en dan kunt u zich samen met de gastouder bij ons inschrijven.

 
vraagouders
 

gastouders