JM Dating - шаблон joomla Скрипты

Als gastouder heb je een belangrijke taak: kinderen opvangen als ouders gaan werken of studeren. Doordat ouders weten dat hun kind(eren) in goede handen zijn, kunnen ze dit ook met een gerust hart doen.

Je biedt opvang aan maximaal 5 kinderen in de leeftijd 0-4 jaar of eventueel maximaal 6 in de leeftijd 0-12 jaar. Dit maakt het mogelijk dat kinderen zich in een veilige en huiselijke omgeving ontwikkelen.

Gastouderopvang betekent veel persoonlijke aandacht voor het kind want u neemt tenslotte de zorg voor het kind over in de tijd dat de ouders werken of studeren.

Als gastouder levert u een grote bijdragen aan de ontwikkeling en welbevinden van het gastkind. Om dit te waarborgen moet de gastouderopvang aan bepaalde wettelijke eisen voldoen die zijn vastgelegd in de Wet Kinderopvang.

Naast deze eisen heeft GOB D-Janina Nederland ook aanvullende eisen gesteld.

Gastouders van GOB D-Janina Nederland zijn verplicht om één keer per jaar de herhalingscursus EHBO te doen en zijn verplicht om zich verder te ontwikkelen doormiddels van trainingen en cursussen, waarin het Gob u zal begeleiden.

GOB D-Janina Nederland heeft net als ieder ander gastouderbureau sinds 1 januari 2010 een wettelijke kassiersfunctie. Dit betekent dat GOB D-Janina Nederland de facturatie en betalingen regelt voor alle gastouders.

 
vraagouders
 

gastouders