JM Dating - шаблон joomla Скрипты

De visie van GOB D-Janina Nederland is vastgelegd in een pedagogisch beleidsplan dat iedere ouder en gastouder ontvangt bij de eerste kennismaking met elkaar.

Gob D-Janina Nederland vind het belangrijk dat ieder kind wordt gezien als een individu dat recht heeft op een warme plaats binnen het gezin.

Onze gastouders bieden dan ook een warme, veilige en stabiele opvang aan uw kind(eren) aan.

Door goed contact te onderhouden met de gastouder en u als ouder(s) kan GOB D-Janina Nederland ervoor zorgen dat uw kind de juiste zorg en aandacht krijgt die het nodig heeft. De gastouder neemt tenslotte de opvoeding van u over wanneer u gaat studeren of werken.

Na 3 maanden wordt de opvang geëvalueerd met u en de gastouder , doormiddel van deze evaluatie bekijken we met elkaar hoe de opvang verloopt en of er andere afspraken gemaakt moeten worden met elkaar.

Na de eerste evaluatie vind er jaarlijks of halfjaarlijks een evaluatie tussen alle partijen plaats, dit is afhankelijk van uw wensen als ouder(s).

Iedere betrokkenen ontvangt een verslag van het evaluatie gesprek, deze dient ondertekend te worden.

Dit is belangrijk omdat GOB D-Janina Nederland op deze manier de gastouder, u als ouder(s) en vooral uw kinderen de juiste begeleiding kan geven.

 
vraagouders
 

gastouders